2016-02-10 08:54

2016-02-10 11:56

Problem med telefoni löst

DALSLANDTelefoner

På onsdagsmorgonen var det stora störningar i Tre-nätet. Enligt Kamran Aremdar, pressinformatör på Tre, var det tio basstationer som låg nere, vilket gjorde att de som har Tre som operatör inte kunde surfa på internet.

– Vi har ett annat nät i området som bör täcka upp men det finns vad vi kallar för ”hål”, det vill säga ställen där man inte har någon täckning.

Vid 11.30 på förmiddagen hade man lokaliserat felet, som orsakades av ett strömfel, och tekniker var på plats för att åtgärda det. Enligt Kamran Aremdar skulle nätet vara i gång före 12.00.

På onsdagsmorgonen var det stora störningar i Tre-nätet. Enligt Kamran Aremdar, pressinformatör på Tre, var det tio basstationer som låg nere, vilket gjorde att de som har Tre som operatör inte kunde surfa på internet.

– Vi har ett annat nät i området som bör täcka upp men det finns vad vi kallar för ”hål”, det vill säga ställen där man inte har någon täckning.

Vid 11.30 på förmiddagen hade man lokaliserat felet, som orsakades av ett strömfel, och tekniker var på plats för att åtgärda det. Enligt Kamran Aremdar skulle nätet vara i gång före 12.00.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.