2016-02-05 08:31

2016-02-05 10:30

Hästarna på rymmen är nu tillrätta

HÖGSÄTER

Två hästar var sedan torsdagskvällen på rymmen norr om Färgelanda.

De lösa hästarna befann sig på fredagsmorgonen norr om Högsäter. Sökning pågick efter hästarna som var privatägda, bilister som färdades framför allt på länsväg 172 mellan Högsäter och Bäckefors uppmanades till försiktighet.

Hästarna fångades in på fredagsförmiddagen. De hittades vid Ekarebol som ligger nära Ragnerudssjön i Högsäterstrakten.

De lösa hästarna befann sig på fredagsmorgonen norr om Högsäter. Sökning pågick efter hästarna som var privatägda, bilister som färdades framför allt på länsväg 172 mellan Högsäter och Bäckefors uppmanades till försiktighet.

Hästarna fångades in på fredagsförmiddagen. De hittades vid Ekarebol som ligger nära Ragnerudssjön i Högsäterstrakten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.