2016-02-01 12:07

2016-02-01 12:07

Bente Hjelm blir ny koordinator

DALSLAND

Radiojournalisten Bente Hjelm blir ny koordinator för Bokdagar i Dalsland.

Bente Hjelms första större utmaning blir att planera och genomföra Nordiska Novelldagarna som kommer att hållas i Kulturmagasinet i Åmål den 20–21 maj.

Dessförinnan ska också två författarkvällar hållas, den 4 februari och den 3 mars. Under första författarkvällen delar Dalslands Litteraturförening ut 2015 års skrivarstipendium som går till Sophie Forsgren från Åmål.

Anita K Alexandersson kommer fortfarande arbeta som huvudansvarig för Bokdagar i Dalsland.

Bente Hjelms första större utmaning blir att planera och genomföra Nordiska Novelldagarna som kommer att hållas i Kulturmagasinet i Åmål den 20–21 maj.

Dessförinnan ska också två författarkvällar hållas, den 4 februari och den 3 mars. Under första författarkvällen delar Dalslands Litteraturförening ut 2015 års skrivarstipendium som går till Sophie Forsgren från Åmål.

Anita K Alexandersson kommer fortfarande arbeta som huvudansvarig för Bokdagar i Dalsland.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.