2016-01-12 16:55

2016-01-12 16:55

Hjärtproblem orsakade trafikolycka

ÄRTEMARK

En man körde av vägen vid avfarten mot Strand i Ärtemark, en knapp halvmil norr om Bengtsfors på tisdagseftermiddagen. Olyckan ska ha orsakats av att mannen drabbades av en hjärtinfarkt.

Räddningstjänsten ryckte ut med flera fordon och personal, och fick vid framkomsten inleda hjärt- och lungräddning på mannen, som är bosatt i Bengtsfors kommun. Enligt räddningstjänstens uppgifter på tisdagseftermiddagen vaknade då han till liv. Han fördes sedan med ambulans till Näl i Trollhättan.

Bilen hamnade vid sidan av vägen och olyckan påverkade inte trafiken nämnvärt.

Räddningstjänsten ryckte ut med flera fordon och personal, och fick vid framkomsten inleda hjärt- och lungräddning på mannen, som är bosatt i Bengtsfors kommun. Enligt räddningstjänstens uppgifter på tisdagseftermiddagen vaknade då han till liv. Han fördes sedan med ambulans till Näl i Trollhättan.

Bilen hamnade vid sidan av vägen och olyckan påverkade inte trafiken nämnvärt.