2016-01-11 14:10

2016-01-11 14:11

Besökare stal äldres kontanter

BENGTSFORS

En äldre person i Bengtsfors bjöd in en främmande man som knackat på och frågat efter ett glas vatten i sitt hem på Åsgatan. När främlingen fått sitt vattenglas och gått därifrån upptäcktes det att 500 kronor i kontanter saknades.

Polisen känner inte till någon ytterligare händelse av samma slag, men menar att man ska tänka sig för i liknande situationer.

– Man ska vara försiktig med att släppa in folk som man inte känner, säger Sofie Schlyter vid polisen i Åmål.

Polisen känner inte till någon ytterligare händelse av samma slag, men menar att man ska tänka sig för i liknande situationer.

– Man ska vara försiktig med att släppa in folk som man inte känner, säger Sofie Schlyter vid polisen i Åmål.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.