2016-01-04 13:43

2016-01-04 13:43

Polis pratar med buskörare

BENGTSFORS

En polispatrull gjorde på söndagskvällen ett ingripande på Industrigatan i Bengtsfors med anledning av den buskörning som förekommit på orten.

Enligt polisen har man både registreringsnummer och namn på de personer som har kört. Man har pratat med en del inblandade, och tänker prata med fler framöver. Polisen säger sig vara ”väl medveten om den okynneskörning som pågår i Bengtsfors”.

Enligt polisen har man både registreringsnummer och namn på de personer som har kört. Man har pratat med en del inblandade, och tänker prata med fler framöver. Polisen säger sig vara ”väl medveten om den okynneskörning som pågår i Bengtsfors”.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.