2016-01-04 15:55

2016-01-04 15:55

Bråk anmäldes som inbrott

DALSLAND

Inbrottet i Billingsfors under nyårsnatten som Dalslänningen skrev om, var snarare ett bråk mellan två personer.

Det pågick på två olika adresser i Billingsfors, och polisen har tagit upp anmälningar om misshandel och skadegörelse. Den inbrottsvåg som polisen varnade för i Västra Götaland, med 52 anmälningar i länet från tolvslaget till klockan 14 på nyårsdagen, verkar inte ha nått Dalsland. Polisen har inga uppgifter om inbrottsförsök i vårt område under nyårshelgen.

Det pågick på två olika adresser i Billingsfors, och polisen har tagit upp anmälningar om misshandel och skadegörelse. Den inbrottsvåg som polisen varnade för i Västra Götaland, med 52 anmälningar i länet från tolvslaget till klockan 14 på nyårsdagen, verkar inte ha nått Dalsland. Polisen har inga uppgifter om inbrottsförsök i vårt område under nyårshelgen.