2016-01-01 16:52

2016-01-01 16:52

Exet misshandlade och hotade

DALS-ED

En kvinna polisanmälde en man som hon tidigare haft en relation med, för att ha slagit och hotat henne under nyårsnatten.

Anmälan kom in till polisen strax efter tolvslaget på nyårsafton.

Mannen ska ha kommit hem till kvinnan och det är där han ska ha misshandlat och hotat henne. Han kördes från lägenheten av polis, och misstänkts nu alltså för misshandel och olaga hot. Kvinnan ska inte ha fått några synliga fysiska skador av misshandeln.

Anmälan kom in till polisen strax efter tolvslaget på nyårsafton.

Mannen ska ha kommit hem till kvinnan och det är där han ska ha misshandlat och hotat henne. Han kördes från lägenheten av polis, och misstänkts nu alltså för misshandel och olaga hot. Kvinnan ska inte ha fått några synliga fysiska skador av misshandeln.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.