2015-12-07 14:39

2015-12-07 14:39

Upprop mot nya tågtidtabellen

DALSLAND

Opinionsgruppen Dalslandspendeln kritiserar den nya tågtidtabell som från och med den 13 december börja gälla i Västsverige. Dalslandspendeln har tagit initiativ till en namninsamling för att påverka beslutsfattarna.

I uppropet skriver gruppen att man saknar ett kvällståg från Göteborg till Säffle, att det direkttåg som försvunnits på vardagsmorgnarna måste tas tillbaka, att det sista kvällståget som går in i Vänersborg ska fortsätta till Säffle samt att ett direkt morgontåg per timma behövs med bra anslutning till Stockholm, Malmö och andra stora orter.

I uppropet skriver gruppen att man saknar ett kvällståg från Göteborg till Säffle, att det direkttåg som försvunnits på vardagsmorgnarna måste tas tillbaka, att det sista kvällståget som går in i Vänersborg ska fortsätta till Säffle samt att ett direkt morgontåg per timma behövs med bra anslutning till Stockholm, Malmö och andra stora orter.