2015-12-07 16:05

2015-12-07 16:05

Olovlig körning och stöld i helgen

BROTT & STRAFF

Det har varit en lugn helg för de dalsländska poliserna. På fredagkvällen anmäldes en stöld av en oregistrerad släpkärra i Rölanda. Ett vittne hade sett en person röra sig i närheten, och efter ett tag var både mannen och släpet borta.

Ägaren till släpet kontaktades och en anmälan om stöld upprättades.

På söndagskvällen stoppades en bil på Stenebyvägen i Billingsfors. Föraren var en man i 50-årsåldern som poliserna kände igen. Han hade stannats flera gånger tidigare utan att ha körkort för det fordon han körde. Mannen hade inte heller denna gång körkort, och eftersom brottet har upprepats så många gånger tog polisen bilen för honom.

Ägaren till släpet kontaktades och en anmälan om stöld upprättades.

På söndagskvällen stoppades en bil på Stenebyvägen i Billingsfors. Föraren var en man i 50-årsåldern som poliserna kände igen. Han hade stannats flera gånger tidigare utan att ha körkort för det fordon han körde. Mannen hade inte heller denna gång körkort, och eftersom brottet har upprepats så många gånger tog polisen bilen för honom.