2015-12-01 09:14

2015-12-01 09:14

Kvinna åtalas för stölder

FÄRGELANDA

En 52-årig kvinna från Bengtsfors kommun åtalas för två fall av stöld.

Den 14 oktober ska hon ha stulit en mobiltelefon tillhörande Coop i Färgelanda, vilket hon också erkänt. Tidigare i somras, den 27 juli, ska hon ha stulit en väska innehållande en mobiltelefon i Uddevalla. I det fallet har åklagaren i första hand åtalat kvinnan för stöld, och i andra hand för häleri. I förhör har kvinnan erkänt häleri, men inte stöld.

Den 14 oktober ska hon ha stulit en mobiltelefon tillhörande Coop i Färgelanda, vilket hon också erkänt. Tidigare i somras, den 27 juli, ska hon ha stulit en väska innehållande en mobiltelefon i Uddevalla. I det fallet har åklagaren i första hand åtalat kvinnan för stöld, och i andra hand för häleri. I förhör har kvinnan erkänt häleri, men inte stöld.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.