2015-11-30 15:48

2015-11-30 15:48

Det hala väglaget ställde till det

DALSLAND: Flera avåkningar

Stormen Gorm blåste förbi Dalsland, men däremot var det under söndagskvällen glashalt i vårt område, vilket kom som en överraskning för många trafikanter.

Vid femtiden på söndag eftermiddag, på länsväg 166 i Bäckefors, var det en personbil med hästsläp som fick känna på halkan. Ekipaget hamnade i diket men både människor och hästar klarade sig utan skador.

Polisen uppger att det var mycket halt vid olycksplatsen.

Vid sextiden var det dags för nästa avåkning, denna gång vid Skåpafors där det inträffade en singelolycka. En man i 60-årsåldern ska ha voltat av vägen, men inte ha behövt uppsöka sjukvården efter olyckan.

Även där var det glashalt vid olyckstillfället.

Mycket halkigt var det också vid Fengersfors, där en bil på länsväg 2236 ska ha voltat vid sjutiden på söndagskvällen.

Två personer, en man i 50-årsåldern och en man i 35-årsåldern, färdades i bilen. Ingen ska ha behövt uppsöka sjukvård efter olyckan.

Under måndagsmorgonen var det också mycket halt i vårt område, efter att det hade snöat under natten, men polisen hade under måndagseftermiddagen inte fått in några ytterligare rapporter om avåkningar.

Vid femtiden på söndag eftermiddag, på länsväg 166 i Bäckefors, var det en personbil med hästsläp som fick känna på halkan. Ekipaget hamnade i diket men både människor och hästar klarade sig utan skador.

Polisen uppger att det var mycket halt vid olycksplatsen.

Vid sextiden var det dags för nästa avåkning, denna gång vid Skåpafors där det inträffade en singelolycka. En man i 60-årsåldern ska ha voltat av vägen, men inte ha behövt uppsöka sjukvården efter olyckan.

Även där var det glashalt vid olyckstillfället.

Mycket halkigt var det också vid Fengersfors, där en bil på länsväg 2236 ska ha voltat vid sjutiden på söndagskvällen.

Två personer, en man i 50-årsåldern och en man i 35-årsåldern, färdades i bilen. Ingen ska ha behövt uppsöka sjukvård efter olyckan.

Under måndagsmorgonen var det också mycket halt i vårt område, efter att det hade snöat under natten, men polisen hade under måndagseftermiddagen inte fått in några ytterligare rapporter om avåkningar.