2015-11-24 06:00

2015-11-24 06:00

De firade nya tillskott

RÄNNELANDA: Traditionellt firande startskott för julen

Rännelanda Intresseförening anordnade i söndags sitt traditionella julfirande och välkomnande av de som fötts och flyttat in på orten.

Russinen som vilade på botten av de rykande heta glöggkopparna var olyckligt omedvetna om det gemyt som spred sig bland de drygt 25 personer som kom till Rännelanda gamla skola strax innan solen dök ned bakom trädtopparna på söndagkvällen.

Gamla och nya Rännelandabor hälsar på varandra och fyller tallrikarna med den klassiska gröten som varje år serveras vid den här tiden. En långhårig man i Iron Maiden-tröja vaggar förbi i takt till dragspelsmusiken som kramas fram från pentryhörnet i samlingssalen. I famnen har han sitt nyfödda barn som snart ska uppmärksammas av intresseföreningen.

Jimmy Nilsson, som han heter, och frun Lisa Andersson, är nyinflyttade till orten med barnen Mio och Elliot. Tillsammans med Jimmy Arvidsson och Sara Gustafsson är det de som står för tillökningen i Rännelanda när året summeras.

Russinen som vilade på botten av de rykande heta glöggkopparna var olyckligt omedvetna om det gemyt som spred sig bland de drygt 25 personer som kom till Rännelanda gamla skola strax innan solen dök ned bakom trädtopparna på söndagkvällen.

Gamla och nya Rännelandabor hälsar på varandra och fyller tallrikarna med den klassiska gröten som varje år serveras vid den här tiden. En långhårig man i Iron Maiden-tröja vaggar förbi i takt till dragspelsmusiken som kramas fram från pentryhörnet i samlingssalen. I famnen har han sitt nyfödda barn som snart ska uppmärksammas av intresseföreningen.

Jimmy Nilsson, som han heter, och frun Lisa Andersson, är nyinflyttade till orten med barnen Mio och Elliot. Tillsammans med Jimmy Arvidsson och Sara Gustafsson är det de som står för tillökningen i Rännelanda när året summeras.