2015-11-23 15:27

2015-11-23 15:27

Öppet möte om polisstation

BENGTSFORS: Alla är välkomna att diskutera

På torsdag arrangeras ett öppet möte på tingshuset i Bengtsfors då polisens närvaro i Bengtsfors och norra Dalsland ska diskuteras.

Mötet arrangeras med anledning av förslaget från polisledningen i Fyrbodal om att lägga ner polisstationen i Bengtsfors och i stället flytta poliserna till Mellerud.

Under mötet på torsdag medverkar företrädare Gunilla Gevreus och Rickard Fremark från polisledningen i Fyrbodal samt lokala politiker, företagare och representanter från föreningar i Bengtsfors kommun.

Samtalsledare är Dalslänningens chefredaktör Thomas Wallin.

Mötet arrangeras med anledning av förslaget från polisledningen i Fyrbodal om att lägga ner polisstationen i Bengtsfors och i stället flytta poliserna till Mellerud.

Under mötet på torsdag medverkar företrädare Gunilla Gevreus och Rickard Fremark från polisledningen i Fyrbodal samt lokala politiker, företagare och representanter från föreningar i Bengtsfors kommun.

Samtalsledare är Dalslänningens chefredaktör Thomas Wallin.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.