2015-11-05 09:06

2015-11-05 09:06

Bil började brinna i Stigen

STIGEN

Räddningstjänst larmades vid femtiden i går kväll till en bilbrand på Vänersborgsvägen i Stigen. Det var en granne som hade uppmärksammat branden.

När räddningstjänsten kom till platsen var bilen helt övertänd. Den var parkerad nära ett boningshus och innan räddningstjänsten hann komma i gång med släckningsarbetet tog sig elden i ett räcke, men branden kunde snart släckas.

Polisen var på platsen och kunde snart konstatera att det inte fanns någon misstanke om brott.

Varför bilen fattade eld är oklart.

 

När räddningstjänsten kom till platsen var bilen helt övertänd. Den var parkerad nära ett boningshus och innan räddningstjänsten hann komma i gång med släckningsarbetet tog sig elden i ett räcke, men branden kunde snart släckas.

Polisen var på platsen och kunde snart konstatera att det inte fanns någon misstanke om brott.

Varför bilen fattade eld är oklart.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.