2015-11-02 16:24

2015-11-02 16:24

Bilist körde in i lastbil bakifrån

DALS-ED

En äldre man skadades lindrigt efter att ha kört in i en lastbil bakifrån på väg 164 i höjd med brandstationen i Ed vid lunchtid på måndagen. Lastbilen hade bromsat in för något och bilisten hann då inte stanna.

– Han fick ont över bröstet, antagligen efter bilbältet, säger Per Sandström, räddningschef i Dals-Ed.

Mannen fördes till Dalslands sjukhus i Bäckefors för vård. Bilen bärgades senare.

– Han fick ont över bröstet, antagligen efter bilbältet, säger Per Sandström, räddningschef i Dals-Ed.

Mannen fördes till Dalslands sjukhus i Bäckefors för vård. Bilen bärgades senare.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.