2015-10-08 14:22

2015-10-08 14:22

Fyra motioner från Holmqvist i år

SVERIGE

Riksdagens ledamöter har i år lämnat in 3 203 motioner under allmänna motionstiden.

Det visar en första sammanräkning som gjorts efter att motionstiden gick ut klockan 16.30 i tisdags. Under allmänna motionstiden har ledamöterna kunnat lämna in motioner, förslag, om allt som riksdagen kan besluta om. I år pågick allmänna motionstiden mellan den 15 september och den 6 oktober.

Dalslands riksdagsledamot Paula Holmqvist (S) lämnade i år in fyra motioner.

Det visar en första sammanräkning som gjorts efter att motionstiden gick ut klockan 16.30 i tisdags. Under allmänna motionstiden har ledamöterna kunnat lämna in motioner, förslag, om allt som riksdagen kan besluta om. I år pågick allmänna motionstiden mellan den 15 september och den 6 oktober.

Dalslands riksdagsledamot Paula Holmqvist (S) lämnade i år in fyra motioner.