2015-09-17 14:46

2015-09-17 14:46

Hot efter rabattbråk

BENGTSFORS

En man i 25-årsåldern åtalas vid Vänersborgs tingsrätt misstänkt för att ha hotat att misshandla en anställd på Ica i Bengtsfors efter en dispyt om ett rabatterbjudande. Hotet ska ha uttalats i butiken i april i år.

Mannen skulle tillsammans med ytterligare en man ha försökt köpa varor som var rabatterade, men bara i ett visst antal exemplar per hushåll. Trots detta hade de båda försökt handla varan upprepade gånger.

När den anställde påpekade att det inte var tillåtet blev stämningen hetsig. Till slut fick de köpa varan, men det skulle vara sista gången, sade den anställde. Då ska den åtalade ha kastat en sedel på honom och, enligt den anställde, sagt att han skulle slå honom blodig efter jobbet.

Den misstänkte mannen nekar enligt åtalet till brott och menar att han inte sagt att han skulle slå den anställde blodig.

Mannen skulle tillsammans med ytterligare en man ha försökt köpa varor som var rabatterade, men bara i ett visst antal exemplar per hushåll. Trots detta hade de båda försökt handla varan upprepade gånger.

När den anställde påpekade att det inte var tillåtet blev stämningen hetsig. Till slut fick de köpa varan, men det skulle vara sista gången, sade den anställde. Då ska den åtalade ha kastat en sedel på honom och, enligt den anställde, sagt att han skulle slå honom blodig efter jobbet.

Den misstänkte mannen nekar enligt åtalet till brott och menar att han inte sagt att han skulle slå den anställde blodig.