2015-08-28 12:11

2015-08-28 12:11

Jaba Group är Årets företagare

FÄRGELANDA: Engagerat företag fick utmärkelse

Det Högsäterbaserade företaget Jaba Group utsågs i dag till Årets företagare i Färgelanda kommun.

Företaget ägs av Einari Johansson, Magnus Arkholm, Håkan By och Göran Andersson (se bilden) och tillverkar i huvudsak inredning till Volvo lastvagnar. Företaget har i dag 45 anställda och har som mål att om några år omsätta 250 miljoner kronor.

Läs mer om företaget och kommunens nysatsning på Näringslivets dag i tisdagstidningen.

Företaget ägs av Einari Johansson, Magnus Arkholm, Håkan By och Göran Andersson (se bilden) och tillverkar i huvudsak inredning till Volvo lastvagnar. Företaget har i dag 45 anställda och har som mål att om några år omsätta 250 miljoner kronor.

Läs mer om företaget och kommunens nysatsning på Näringslivets dag i tisdagstidningen.