2015-08-17 15:56

2015-08-17 15:56

Häktad efter hot mot tolvåring

DALS LÅNGED

En man i 40-årsåldern bosatt i Dals Långed greps och anhölls under helgen misstänkt för flera fall av olaga hot.

Mannen ska bland annat tidigare i år ha hotat personalen på ortens pizzeria till livet, men det han nu anhölls för var en incident som inträffade i centrala Långed i lördags. Han ska då först ha skrikit okvädesord efter en tolvårig flicka som kom cyklande genom samhället, och därefter verbalt ha hotat henne till livet.

Mannen häktades under måndagseftermiddagen.

Mannen ska bland annat tidigare i år ha hotat personalen på ortens pizzeria till livet, men det han nu anhölls för var en incident som inträffade i centrala Långed i lördags. Han ska då först ha skrikit okvädesord efter en tolvårig flicka som kom cyklande genom samhället, och därefter verbalt ha hotat henne till livet.

Mannen häktades under måndagseftermiddagen.