2015-07-17 06:00

2015-07-17 18:48

Foto: Anna Nyberg

"Jag kan inte ta in detta!"

BENGTSFORS: Jubileumstävling till Erik Bergers ära

Racinglegendaren Erik Berger, i morgon 90 år, var överväldigad när Bengtsfors Motorclub på fredagen anordnade en jubileumstävling till hans ära. På startbanan stod bland andra Kenny Bräck, Janne ”Flash” Nilsson och Stig Blomqvist – och 90-åringen själv.
– Det här är så mäktigt att jag inte kan ta in det! Det här är långt över gränserna för vad jag hade tänkt mig eller väntat mig. När vi började prata om den här tävlingen i höstas så tänkte jag mig något litet arrangemang – och så blir det det här! Alla är här! Jag är så otroligt tacksam, sa Berger.
Tävlingen pågår under fredagseftermiddagen och kvällen och sällan har Bengtsfors varit så välfyllt med motorentusiaster – intresset för tävlingen är enormt.