2015-06-26 06:00

2015-06-26 06:00

Gräsänder förstör badplats

BENGTSFORS: Ingen skitsak

Ett gäng gräsänder gör livet surt för boende på Sulfitenområdet i Bengtsfors genom att dagligen bokstavligen skita ner badplatsen som ligger i viken vid villaområdet.

Varje morgon tvättas bryggan ren från avföring, men hamnar då i stället i badvattnet, vilket de boende anser är en sanitär olägenhet. Nu har grannskapet, genom Bernt Jansson, valt att skriva till länsstyrelsen och bett om hjälp för att finna en lösning på problemet. Allra helst vill Jansson att kommunens jägare ska få avliva dem.

Varje morgon tvättas bryggan ren från avföring, men hamnar då i stället i badvattnet, vilket de boende anser är en sanitär olägenhet. Nu har grannskapet, genom Bernt Jansson, valt att skriva till länsstyrelsen och bett om hjälp för att finna en lösning på problemet. Allra helst vill Jansson att kommunens jägare ska få avliva dem.