2015-06-25 10:12

2015-06-25 10:12

801 utan ström

BILLINGSFORS

801 Vattenfallkunder i Bengtsfors kommun drabbades natten mellan onsdag och torsdag av ett två och en halv timme långt strömavbrott.

Det var vid halv två-tiden på natten som en del i ett ställverk i Billingsfors gick sönder. Vattenfall skickade snabbt ut en tekniker som bytte ut den trasiga delen, och vid fyratiden på morgonen hade alla kunder fått strömmen åter.

Enligt Vattenfalls presstjänst handlade det hela inte om något sabotage, utan om normalt slitage.

Det var vid halv två-tiden på natten som en del i ett ställverk i Billingsfors gick sönder. Vattenfall skickade snabbt ut en tekniker som bytte ut den trasiga delen, och vid fyratiden på morgonen hade alla kunder fått strömmen åter.

Enligt Vattenfalls presstjänst handlade det hela inte om något sabotage, utan om normalt slitage.