2015-06-06 10:17

2015-06-06 10:18

Gjorde Shrek som musikal

BENGTSFORS: Bengtsgårdens vårshow

Det var fullsatt i Folkparken Valhall på fredagskvällen då elever från Bengtsgården traditionsenligt bjöd på vårshow.

I år handlade det om en egen tolkning av den animerade komedin Shrek – och det gjorde de med den äran. Det blev en musikalvariant med finfina skådespelarinsatser, showiga sång- och dansnummer och publiken lockades till skratt mest hela tiden. En på det hela taget mycket proffsig produktion som både lärare och elever kan vara stolta över. I huvudrollerna som Shrek och Åsnan sågs Viktor Andersson och Jacob Evert.

I år handlade det om en egen tolkning av den animerade komedin Shrek – och det gjorde de med den äran. Det blev en musikalvariant med finfina skådespelarinsatser, showiga sång- och dansnummer och publiken lockades till skratt mest hela tiden. En på det hela taget mycket proffsig produktion som både lärare och elever kan vara stolta över. I huvudrollerna som Shrek och Åsnan sågs Viktor Andersson och Jacob Evert.