2015-06-02 12:20

2015-06-02 12:30

Man voltade med bilen

BENGTSFORS: Klagade över nackskador

En man voltade av oklar anledning med sin bil på 172:an i höjd med Bengtsfors på tisdagsförmiddagen.

Räddningspersonal fick klippa loss mannen ur bilen. Han fördes till sjukhus med misstänkta nackskador.

Orsaken till olyckan, som inträffade på väg 172 vid Klofstjärn strax söder om Bengtsfors, är oklar, men enligt polisen har vittnen sett hur bilen plötsligt kom utanför vägrenen och voltade ner i diket. Bilen for också in i en elstolpe, samt drog med sig viltstängslet. Enligt vittnen såg olyckan dramatisk ut.

Klämdes fast

Det blev en stor räddningsinsats med räddningstjänst, ambulanser och polis på plats. Mannen klämdes fast i bilen och fick, enligt polisen, klippas loss av räddningstjänsten. Räddningsarbetet pågick i cirka en halvtimmes tid.

Den skadade ska ha varit vid medvetande hela tiden.

Nackskador

Enligt ambulanspersonalen klagade han över nacksmärtor, i övrigt bedömdes hans tillstånd vara stabilt.

Eftersom en elstolpe skadades i olyckan kallades också Vattenfall till platsen för att se över elsäkerheten.

Orsaken till olyckan, som inträffade på väg 172 vid Klofstjärn strax söder om Bengtsfors, är oklar, men enligt polisen har vittnen sett hur bilen plötsligt kom utanför vägrenen och voltade ner i diket. Bilen for också in i en elstolpe, samt drog med sig viltstängslet. Enligt vittnen såg olyckan dramatisk ut.

Klämdes fast

Det blev en stor räddningsinsats med räddningstjänst, ambulanser och polis på plats. Mannen klämdes fast i bilen och fick, enligt polisen, klippas loss av räddningstjänsten. Räddningsarbetet pågick i cirka en halvtimmes tid.

Den skadade ska ha varit vid medvetande hela tiden.

Nackskador

Enligt ambulanspersonalen klagade han över nacksmärtor, i övrigt bedömdes hans tillstånd vara stabilt.

Eftersom en elstolpe skadades i olyckan kallades också Vattenfall till platsen för att se över elsäkerheten.