2015-05-22 10:02

2015-05-22 10:02

Foto: Cecilia Wallin

Studentbalen i bilder

BALDERSNÄS/BENGTSFORS/DALS-ED

Studenterna på Strömkullegymnasiet i Bengtsfors och Utsikten i Ed höll under torsdagskvällen sin traditionella bal på Baldersnäs.

Trots de senaste dagarnas ostadiga och kalla väderlek var vädrets gudar riktigt välvilliga och skapade sol och en ljummen temperatur precis när studenterna samlades. Något som uppskattades av alla vackert klädda flickor i långklänningar och bara axlar. Många anlände i bilar av olika spektakulära slag, och som vanligt fanns det gott om anhöriga och utomstående som beskådade samlingen.

Efter en del mingel och fotografering i de grönlummiga omgivningarna vidtog supé i stenladugården, och sedan gick kvällen snabbt för många.

Trots de senaste dagarnas ostadiga och kalla väderlek var vädrets gudar riktigt välvilliga och skapade sol och en ljummen temperatur precis när studenterna samlades. Något som uppskattades av alla vackert klädda flickor i långklänningar och bara axlar. Många anlände i bilar av olika spektakulära slag, och som vanligt fanns det gott om anhöriga och utomstående som beskådade samlingen.

Efter en del mingel och fotografering i de grönlummiga omgivningarna vidtog supé i stenladugården, och sedan gick kvällen snabbt för många.