2015-04-07 13:47

2015-04-07 14:29

Polisen ber om hjälp efter inbrottsvåg i Bengtsfors

BENGTSFORS: Nattliga stölder

Natt till i torsdags inträffade flera inbrott i centrala Bengtsfors. Polisen har vissa spår att jobba med, men mottar tacksamt tips.

– Ställer vi oss upp gemensamt så kan vi lösa det här, men hör av er med tips.

Det säger Per-Erik Vister, utredningsbefäl vid polisen i Åmål om torsdagsnattens inbrottsvåg.

Bland polisens anmälningar finns ett inbrott på Kåpi på Sidan Södra, fyra bilinbrott på Industrigatan, ett hos blomsterbutiken La Bella på Storgatan, samt ett inbrottsförsök med ett förstört kodlås som resultat i den fastighet som Bengtsfors Bokhandel inryms i på Storgatan.

– Vi har vittnesuppgifter om en lätt motorcykel eller en moped med två personer på som setts i centrala Bengtsfors vid tvåtiden på natten och som av olika skäl kan kopplas samman med åtminstone något eller några av inbrotten, säger Vister.

Det handlar i inget av fallen om några stora byten för tjuvarna.

– Ställer vi oss upp gemensamt så kan vi lösa det här, men hör av er med tips.

Det säger Per-Erik Vister, utredningsbefäl vid polisen i Åmål om torsdagsnattens inbrottsvåg.

Bland polisens anmälningar finns ett inbrott på Kåpi på Sidan Södra, fyra bilinbrott på Industrigatan, ett hos blomsterbutiken La Bella på Storgatan, samt ett inbrottsförsök med ett förstört kodlås som resultat i den fastighet som Bengtsfors Bokhandel inryms i på Storgatan.

– Vi har vittnesuppgifter om en lätt motorcykel eller en moped med två personer på som setts i centrala Bengtsfors vid tvåtiden på natten och som av olika skäl kan kopplas samman med åtminstone något eller några av inbrotten, säger Vister.

Det handlar i inget av fallen om några stora byten för tjuvarna.