2017-09-02 06:00

2017-09-02 06:00

Klent med bröd

:

Efter ett nyss avhållet besök i Växjö så slås jag än en gång över hur torftigt urvalet av bröd är på våra livsmedelsbutiker i Karlstad, i alla fall i centrum. I Växjö kunde jag hitta ett stort urval av olika grova brödlimpor. Alltså det där härligt mörka och mustiga brödet, inte något med fullkorn eller så. Men i Karlstad, ingenting liknande. Ja, möjligen ute på Bergvik eller Välsviken, men varför har Coop och Hemköp så klent urval? Skall jag behöva bunkra upp med mitt favoritbröd varje gång jag besöker föräldrahemmet?

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Efter ett nyss avhållet besök i Växjö så slås jag än en gång över hur torftigt urvalet av bröd är på våra livsmedelsbutiker i Karlstad, i alla fall i centrum. I Växjö kunde jag hitta ett stort urval av olika grova brödlimpor. Alltså det där härligt mörka och mustiga brödet, inte något med fullkorn eller så. Men i Karlstad, ingenting liknande. Ja, möjligen ute på Bergvik eller Välsviken, men varför har Coop och Hemköp så klent urval? Skall jag behöva bunkra upp med mitt favoritbröd varje gång jag besöker föräldrahemmet?

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.