2017-07-29 06:00

2017-07-29 06:00

Vadå sommartorka?

:

Kom aldrig och säg att det inte händer något under sommaren! För maken till spännande politiska händelser har vi nu inte sett i Sverige sedan december 2014. Visst har det märkts att sommarredaktionerna till stor del befolkats av vikarier som inte alltid riktigt har haft känslan för hur allvarligt dubbelskandalerna i Transportstyrelsen och regeringen faktiskt är.

Själv har jag nästan satt i system att inte ta ut någon längre sommarledighet de senaste åren, för att istället ta längre semester på hösten. Sällan har jag varit så glad åt detta faktum som just den här veckan.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Kom aldrig och säg att det inte händer något under sommaren! För maken till spännande politiska händelser har vi nu inte sett i Sverige sedan december 2014. Visst har det märkts att sommarredaktionerna till stor del befolkats av vikarier som inte alltid riktigt har haft känslan för hur allvarligt dubbelskandalerna i Transportstyrelsen och regeringen faktiskt är.

Själv har jag nästan satt i system att inte ta ut någon längre sommarledighet de senaste åren, för att istället ta längre semester på hösten. Sällan har jag varit så glad åt detta faktum som just den här veckan.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.