2017-07-12 06:00

2017-07-12 06:00

Ny praktikant på ledarsidan

:

Så var det dags igen att presentera en ny praktikant här på NWT:s ledarsida. Från och med i måndags och de kommande två veckorna kommer Uppsalastudenten Arvid Hallén, som till vardags studerar ekonomi vid universitetet i denna lärdomsstad, att skriva de flesta ledartexterna.

Förra året gick han Svenska Nyhetsbyråns skribentskola, där yngre förhoppningsvis blivande opinionsskribenter på den borgerliga kanten lär sig om såväl ledarskrivande som journalistik. Vi hälsar Arvid varmt välkommen till NWT.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Så var det dags igen att presentera en ny praktikant här på NWT:s ledarsida. Från och med i måndags och de kommande två veckorna kommer Uppsalastudenten Arvid Hallén, som till vardags studerar ekonomi vid universitetet i denna lärdomsstad, att skriva de flesta ledartexterna.

Förra året gick han Svenska Nyhetsbyråns skribentskola, där yngre förhoppningsvis blivande opinionsskribenter på den borgerliga kanten lär sig om såväl ledarskrivande som journalistik. Vi hälsar Arvid varmt välkommen till NWT.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.