2017-05-17 06:00

2017-05-17 06:00

Ledande återväxt

:

Efter lite drygt fyra veckor var det i går dags för Adam Davidsson att avsluta sin praktik här på NWT:s ledarsida. Det har gått mycket bra och han kommer också att återkomma i spalterna framöver.

Det känns tryggt att trygga återväxten i ledarskribentbranschen inom den moderata och konservativa pressen, vilket nu ofta sker i Svenska Nyhetsbyråns försorg genom deras skribentskola. Årets deltagare har redan haft sin första träff och senare i början av sommaren kommer de till Karlstad och NWT för att tränas i och lära sig om opinionsarbete.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Efter lite drygt fyra veckor var det i går dags för Adam Davidsson att avsluta sin praktik här på NWT:s ledarsida. Det har gått mycket bra och han kommer också att återkomma i spalterna framöver.

Det känns tryggt att trygga återväxten i ledarskribentbranschen inom den moderata och konservativa pressen, vilket nu ofta sker i Svenska Nyhetsbyråns försorg genom deras skribentskola. Årets deltagare har redan haft sin första träff och senare i början av sommaren kommer de till Karlstad och NWT för att tränas i och lära sig om opinionsarbete.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.