2017-04-19 06:00

2017-04-19 06:00

I praktiken på redaktionen

:

Sedan ett antal år tillbaka har Svenska Nyhetsbyrån anordnat en skribentskola för förhoppningsvis blivande borgerliga opinionsbildare, med benäget bistånd från bland annat Anderstiftelsen.

I kursen ingår några veckors praktik ute på olika tidningar i landet och den här veckan och fyra veckor framåt kommer NWT:s ledarredaktion att gästas av Adam Davidsson, historiestudent vid Lunds universitet och från östra Blekinge. Så det är han som kommer att stå för lejonparten av ledartexterna fram till i mitten av maj. Välkommen till NWT!

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Sedan ett antal år tillbaka har Svenska Nyhetsbyrån anordnat en skribentskola för förhoppningsvis blivande borgerliga opinionsbildare, med benäget bistånd från bland annat Anderstiftelsen.

I kursen ingår några veckors praktik ute på olika tidningar i landet och den här veckan och fyra veckor framåt kommer NWT:s ledarredaktion att gästas av Adam Davidsson, historiestudent vid Lunds universitet och från östra Blekinge. Så det är han som kommer att stå för lejonparten av ledartexterna fram till i mitten av maj. Välkommen till NWT!

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.