2016-09-10 06:00

2016-09-10 06:00

Proffsiga singlar

:

Det här med nätdejting är populärt och allt fler hittar numera en partner via Internet. Något stigma över det finns knappast längre när kaka söker maka. Men ibland studsar jag till över den reklam som finns för de olika dejtingsajterna på nätet.

Ta till exempel Elitsinglar, som av reklamen att döma riktar sig till lite mer bildade och sofistikerade människor (i alla fall folk med en sådan självbild). Men namnet? Rent språkligt så tycker jag att elitsinglar handlar om några som är riktigt bra på att vara just singlar, professionella singlar helt enkelt. Kanske inte riktigt det som är syftet!

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Det här med nätdejting är populärt och allt fler hittar numera en partner via Internet. Något stigma över det finns knappast längre när kaka söker maka. Men ibland studsar jag till över den reklam som finns för de olika dejtingsajterna på nätet.

Ta till exempel Elitsinglar, som av reklamen att döma riktar sig till lite mer bildade och sofistikerade människor (i alla fall folk med en sådan självbild). Men namnet? Rent språkligt så tycker jag att elitsinglar handlar om några som är riktigt bra på att vara just singlar, professionella singlar helt enkelt. Kanske inte riktigt det som är syftet!

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.