2016-07-16 06:00

2016-07-16 06:00

Sommartorka i antågande

:

Den här veckan börjar sommarledigheten för många, särskilt inom politiken. Efter Almedalsveckan känner sig nog många politiker, opinionsbildare och andra att de behöver ta igen sig. Därför vidtar också den nyhetsmässiga sommartorkan, där mindre händelser och utspel kan blåsas upp till orimliga proportioner helt enkelt i brist på annat.

Som ledarskribent kan det kännas lite trist att det är så, men perioden ger också chans till att grotta ned sig i något ämne man kanske annars inte får tillräckligt med tid till. För jag tänker inte ta inte semester än.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Den här veckan börjar sommarledigheten för många, särskilt inom politiken. Efter Almedalsveckan känner sig nog många politiker, opinionsbildare och andra att de behöver ta igen sig. Därför vidtar också den nyhetsmässiga sommartorkan, där mindre händelser och utspel kan blåsas upp till orimliga proportioner helt enkelt i brist på annat.

Som ledarskribent kan det kännas lite trist att det är så, men perioden ger också chans till att grotta ned sig i något ämne man kanske annars inte får tillräckligt med tid till. För jag tänker inte ta inte semester än.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.