2016-05-31 06:00

2016-05-31 06:00

Ledande praktik

:

Den här veckan och nästa kommer NWT:s ledarredaktion att gästas av praktikanten Erik Thyselius, som gått Svenska Nyhetsbyråns Skribentskola. Han har tidigare bland annat arbetat på Timbro Medieinstitut, och har redan figurerat i våra spalter via Svenska Nyhetsbyrån, där han praktiserat under våren. Och de kommande två veckorna kommer det mestadels att vara han som står för skrivandet av ledartexter här i NWT.

Vi hälsar honom välkommen och känner redan att det här kommer att gå bra!

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Den här veckan och nästa kommer NWT:s ledarredaktion att gästas av praktikanten Erik Thyselius, som gått Svenska Nyhetsbyråns Skribentskola. Han har tidigare bland annat arbetat på Timbro Medieinstitut, och har redan figurerat i våra spalter via Svenska Nyhetsbyrån, där han praktiserat under våren. Och de kommande två veckorna kommer det mestadels att vara han som står för skrivandet av ledartexter här i NWT.

Vi hälsar honom välkommen och känner redan att det här kommer att gå bra!

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.