2016-04-02 06:00

2016-04-02 06:00

Vid redaktörens skägg

:

Det påstås att det nu råder en skäggtrend bland män, och det kan nog stämma. Flera vänner och bekanta har odlat skägg på sistone. Även jag har lagt mig till med lite skägg. Nu är jag inte den som faller för trender, snarare tvärtom. Anledningen var helt enkelt att jag på min medelålders höst kände att ansiktshuden blev irriterad i den torra och kalla vinterluften. Så därför vet jag ännu inte om stråna får vara kvar nu när våren kommit. Därför är jag alltjämt slätrakad på bilden här bredvid.

Dock kommer mitt skägg att förevigas i fem respektive tio år då jag just den här månaden är tvungen att förnya både pass och körkort!

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Det påstås att det nu råder en skäggtrend bland män, och det kan nog stämma. Flera vänner och bekanta har odlat skägg på sistone. Även jag har lagt mig till med lite skägg. Nu är jag inte den som faller för trender, snarare tvärtom. Anledningen var helt enkelt att jag på min medelålders höst kände att ansiktshuden blev irriterad i den torra och kalla vinterluften. Så därför vet jag ännu inte om stråna får vara kvar nu när våren kommit. Därför är jag alltjämt slätrakad på bilden här bredvid.

Dock kommer mitt skägg att förevigas i fem respektive tio år då jag just den här månaden är tvungen att förnya både pass och körkort!

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.