2016-03-12 06:00

2016-03-12 06:00

Ja' flytt int' (än)

:

Det märks att bostadsmarknaden i Karlstad är het. På senare tid har jag var och varannan dag fått specialtryckta foldrar från olika mäklarfirmor som berättar att de nyss sålt en lägenhet i mitt område (Viken), men att efterfrågan alltjämt är hög, och skulle jag inte kunna tänka mig att sälja min bostad, eller åtminstone få den värderad av dem.

Och visst skulle jag kanske behöva något rum till, men det är så jobbigt att flytta, och till det kommer flyttskatter och att behöva köpa en ny och dyrare bostad som ändå inte ligger så bra som min nuvarande gör. Så nej, för den här gången också.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Det märks att bostadsmarknaden i Karlstad är het. På senare tid har jag var och varannan dag fått specialtryckta foldrar från olika mäklarfirmor som berättar att de nyss sålt en lägenhet i mitt område (Viken), men att efterfrågan alltjämt är hög, och skulle jag inte kunna tänka mig att sälja min bostad, eller åtminstone få den värderad av dem.

Och visst skulle jag kanske behöva något rum till, men det är så jobbigt att flytta, och till det kommer flyttskatter och att behöva köpa en ny och dyrare bostad som ändå inte ligger så bra som min nuvarande gör. Så nej, för den här gången också.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.