2016-02-20 06:00

2016-02-20 06:00

X-arkivet har öppnat igen

SIGNERAT

De senaste veckorna har vi i TV3 kunnat se en handfull nya avsnitt av den kultförklarade tv-serien Arkiv X, som gjorde succé på 1990-talet. Själv fascinerades jag av den då, även om kvaliteten sjönk under de sista säsongerna. Däremot har jag aldrig trott på alla fantasifulla konspirationsteorier, men kul är det. I början av 2000-talet minns jag att jag hade en uppskattad krönikeserie där jag tog död på alla vanliga ufo-myter.

Det är nästan synd att det bara blir några få nya avsnitt nu, för hittills har det varit god kvalitet på återseendet med FBI-agenterna Mulder och Scully.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

De senaste veckorna har vi i TV3 kunnat se en handfull nya avsnitt av den kultförklarade tv-serien Arkiv X, som gjorde succé på 1990-talet. Själv fascinerades jag av den då, även om kvaliteten sjönk under de sista säsongerna. Däremot har jag aldrig trott på alla fantasifulla konspirationsteorier, men kul är det. I början av 2000-talet minns jag att jag hade en uppskattad krönikeserie där jag tog död på alla vanliga ufo-myter.

Det är nästan synd att det bara blir några få nya avsnitt nu, för hittills har det varit god kvalitet på återseendet med FBI-agenterna Mulder och Scully.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.