2016-01-30 06:00

2016-01-30 06:00

Utan tre dimensioner

:

Jag kan inte annat än hålla med kollegan Oskar Nyström när han i NWT:s Karlstadsliv skriver om att begrava 3D på bio. Jag tycker hemskt illa om 3D som bara är jobbigt och stör filmupplevelsen.

Därför såg jag den nya Star Wars-filmen The Force Awakens i de vanliga två dimensionerna (två gånger). Som Star Wars-nörd har jag på sistone funderat på att se den en tredje gång men finner då att den numera bara går på 3D-föreställningar i Karlstad, med undantag för två föreställningar vid tolvtiden på helgen. Men vem är i form då för att gå på bio?

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Jag kan inte annat än hålla med kollegan Oskar Nyström när han i NWT:s Karlstadsliv skriver om att begrava 3D på bio. Jag tycker hemskt illa om 3D som bara är jobbigt och stör filmupplevelsen.

Därför såg jag den nya Star Wars-filmen The Force Awakens i de vanliga två dimensionerna (två gånger). Som Star Wars-nörd har jag på sistone funderat på att se den en tredje gång men finner då att den numera bara går på 3D-föreställningar i Karlstad, med undantag för två föreställningar vid tolvtiden på helgen. Men vem är i form då för att gå på bio?

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.