2016-01-16 06:00

2016-01-16 06:00

Lustifackation med telegram

:

Någon lustigkurre på nyhetsbyrån TT hade lite väl roligt häromdagen. När TT skickar ut sina nyhetstelegram till dem som abonnerar på tjänsten (vilket vi på NWT förstås gör) så brukar de inledas med något sammanfattande ord för att man skall förstå vilka som hänger ihop nyhetsmässigt. Så kom avslöjandena om strippshowerna på Kommunalägda lyxkrogen Metropol Palais och det sammanfattades med FACKSEX, vilket hängt i även sedan skandalerna kring Kommunal vidgats till att omfatta betydigt mer saker än så.

Själv fnittrar jag till lite barnsligt pinsamt inombords varje gång jag ser det.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Någon lustigkurre på nyhetsbyrån TT hade lite väl roligt häromdagen. När TT skickar ut sina nyhetstelegram till dem som abonnerar på tjänsten (vilket vi på NWT förstås gör) så brukar de inledas med något sammanfattande ord för att man skall förstå vilka som hänger ihop nyhetsmässigt. Så kom avslöjandena om strippshowerna på Kommunalägda lyxkrogen Metropol Palais och det sammanfattades med FACKSEX, vilket hängt i även sedan skandalerna kring Kommunal vidgats till att omfatta betydigt mer saker än så.

Själv fnittrar jag till lite barnsligt pinsamt inombords varje gång jag ser det.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.