2015-12-05 06:00

2015-12-05 06:00

Fördel Frankfurtflyget

:

Flyglinjen Karlstad-Frankfurt (via Jönköping) går hyfsat bra. Det är faktiskt flygbolaget BMI Regionals bästa linje, och nu hittar även turister från kontinenten hit. Själv fick jag möjlighet att pröva linjen för första gången under förra helgen när jag gjorde mitt årliga adventsbesök till systerns familj i Aachen. Istället för att ta sig från Karlstad till Stockholm för att sedan flyga till Bryssel eller Düsseldorf och sedan där ta sig till Aachen kan jag nu åka direkt till Frankfurt och där ta det tyska höghastighetståget ICE till Aachen.

Mycket smidigt och man sparar en hel del tid. Fördel Frankfurt alltså!

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Flyglinjen Karlstad-Frankfurt (via Jönköping) går hyfsat bra. Det är faktiskt flygbolaget BMI Regionals bästa linje, och nu hittar även turister från kontinenten hit. Själv fick jag möjlighet att pröva linjen för första gången under förra helgen när jag gjorde mitt årliga adventsbesök till systerns familj i Aachen. Istället för att ta sig från Karlstad till Stockholm för att sedan flyga till Bryssel eller Düsseldorf och sedan där ta sig till Aachen kan jag nu åka direkt till Frankfurt och där ta det tyska höghastighetståget ICE till Aachen.

Mycket smidigt och man sparar en hel del tid. Fördel Frankfurt alltså!

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.