2015-10-16 06:00

2015-10-16 06:00

Fikauppror i pressrummet

:

Tillbaka från en årets sena höstsemester kastas man direkt in i den politiska hetluften. Efter att ha varit på resande fot i tre veckor (London, Växjö, Bryssel, Aachen) var jag helt slut och mäktade inte med KD-tinget i Västerås under förra helgen, vilket nog var synd eftersom man där sänkte den politiska decemberöverenskommelse jag ständigt argumenterat mot.

Men nu när det är moderatstämma på hemmaplan är jag förstås på plats. Det största upproret hittills, under den första dagen, var dock i pressrummet när journalisterna inte fick sina kanelbullar till kaffet. Ordningen återställdes dock snabbt.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Tillbaka från en årets sena höstsemester kastas man direkt in i den politiska hetluften. Efter att ha varit på resande fot i tre veckor (London, Växjö, Bryssel, Aachen) var jag helt slut och mäktade inte med KD-tinget i Västerås under förra helgen, vilket nog var synd eftersom man där sänkte den politiska decemberöverenskommelse jag ständigt argumenterat mot.

Men nu när det är moderatstämma på hemmaplan är jag förstås på plats. Det största upproret hittills, under den första dagen, var dock i pressrummet när journalisterna inte fick sina kanelbullar till kaffet. Ordningen återställdes dock snabbt.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.