2018-05-18 06:00

2018-05-18 06:00

Bra för Skutberget

LEDARE

Nu har man i bred politisk enighet presenterat förslaget till detaljplan för utvecklingen av Skutberget i Karlstad, och det ser mycket bra ut.

Det handlar inte bara om den omdiskuterade Muminparken utan om ett samlat grepp på hela området.

Skutberget har varit eftersatt länge om nu gäller det att inte bara stirra sig blind på delen med en Muminpark, utan se de positiva möjligheter som nu föreligger för att rusta upp och förbättra hela friluftsområdet. Det förtjänar Karlstadsborna och Skutberget.

Det handlar inte bara om den omdiskuterade Muminparken utan om ett samlat grepp på hela området.

Skutberget har varit eftersatt länge om nu gäller det att inte bara stirra sig blind på delen med en Muminpark, utan se de positiva möjligheter som nu föreligger för att rusta upp och förbättra hela friluftsområdet. Det förtjänar Karlstadsborna och Skutberget.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.