2018-09-15 06:00

2018-09-15 06:00

Vad händer (inte) med Gustaf Frödings gata?

INSÄNDARE: Vill ha svar

Jag tror många med mig är väldigt intresserade av att få veta när Gustaf Frödings Gata i Karlstad, kommer att bli ordentligt belagd, och inte som nu, lagad och lappad på alla möjliga sätt.

Det var väl förra året som nästan hela vägen (knappt en mil) mot Alsters Kyrka gjordes om helt och hållet, och det känns väldigt konstigt att inte ovanstående gata blev förbättrad i samma veva? Det borde rimligtvis vara fler som använder Gustaf Frödingsgatan än vägen mot kyrkan, eller hur?

Kan det vara så att det är olika som ansvarar för dessa båda vägar? Då tar jag för givet att det är Karlstad Kommun som sköter Gustaf Frödinggatan.

Bilist och cyklist

 

Det var väl förra året som nästan hela vägen (knappt en mil) mot Alsters Kyrka gjordes om helt och hållet, och det känns väldigt konstigt att inte ovanstående gata blev förbättrad i samma veva? Det borde rimligtvis vara fler som använder Gustaf Frödingsgatan än vägen mot kyrkan, eller hur?

Kan det vara så att det är olika som ansvarar för dessa båda vägar? Då tar jag för givet att det är Karlstad Kommun som sköter Gustaf Frödinggatan.

Bilist och cyklist

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.