2018-09-12 06:00

2018-09-12 06:00

Äldreboende i Molkom

Insändare:

Vad blev det av det utlovade äldreboendet?

För fem år sedan anordnade kommunen ett välbesökt möte i Nyeds skola, om hyresrätter för äldreboende i nya hus som planerades. Det var tänkt två- till trerummare i första hand. De som var intresserade kunde skriftligt ansöka till kommunen, sedan skulle vi få information om läget.

Sedan dess har vi inte hört något från kommunen. När tänker ni politiker åtgärda detta, så vi får äldreboende i Molkom?

En som väntar

För fem år sedan anordnade kommunen ett välbesökt möte i Nyeds skola, om hyresrätter för äldreboende i nya hus som planerades. Det var tänkt två- till trerummare i första hand. De som var intresserade kunde skriftligt ansöka till kommunen, sedan skulle vi få information om läget.

Sedan dess har vi inte hört något från kommunen. När tänker ni politiker åtgärda detta, så vi får äldreboende i Molkom?

En som väntar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.