2018-08-09 06:00

2018-08-09 06:00

Hör av dig, anonyme brevskrivare!

Insändare

Gunilla Segerman Eriksson skrev en insändare i NWT och fick sedan ett ganska otrevligt, anonymt, brev skickat hem till sig.

I juli månad skickade jag in en insändare om min glädje över att ha fått möjligheten flytta till Karlstad. Denna stad som är lagom stor i alla fall för mig. Den har det mesta och folk vallfärdar hit för att få se diverse saker.

I insändaren ville jag upplysa om att staden är fantastisk med blommor, palmer på torget och att busslinje nybyggs för att det ska vara enklare för människor att komma till stan.

Jag tyckte också i min insändare att vi behöver bygga mer och att Mumin kan göra Karlstad gott. Efter denna insändare får jag ett svar på posten. Någon har tagit fram min adress via Eniro. Skrivit privat till mig utan att berätta vem denne är. Brevet börjar med: ”vilken goja”. Anklagar mig för att vara sponsrad av politiker. Eller ha intresse i byggbranschen.

Jag blir också tillrättavisad att det heter Stora torget. Där får jag be om ursäkt.

Denne tycker det är nog med Mumin på servetter och porslin. De drabbade som bestridit detta med höghus, och det verkar vara Norrstrand de bor på, är de jag bör ta hänsyn till.

Brevet slutar i alla fall med fy fan och ett bläckskrivet E och O.

Jag har inget problem med att vi har olika åsikter. Men att få ett osignerat brev hemskickat till sin adress, det är ett påhopp. Och olustigt.

Nu tror jag mest att detta är en bitter pensionär som inte vill se någon förändring under sin livstid. Vem vet? Men hör gärna av dig, men här i tidningen, tack!

Och med ditt namn.

Gunilla Segerman Eriksson

Karlstad

I juli månad skickade jag in en insändare om min glädje över att ha fått möjligheten flytta till Karlstad. Denna stad som är lagom stor i alla fall för mig. Den har det mesta och folk vallfärdar hit för att få se diverse saker.

I insändaren ville jag upplysa om att staden är fantastisk med blommor, palmer på torget och att busslinje nybyggs för att det ska vara enklare för människor att komma till stan.

Jag tyckte också i min insändare att vi behöver bygga mer och att Mumin kan göra Karlstad gott. Efter denna insändare får jag ett svar på posten. Någon har tagit fram min adress via Eniro. Skrivit privat till mig utan att berätta vem denne är. Brevet börjar med: ”vilken goja”. Anklagar mig för att vara sponsrad av politiker. Eller ha intresse i byggbranschen.

Jag blir också tillrättavisad att det heter Stora torget. Där får jag be om ursäkt.

Denne tycker det är nog med Mumin på servetter och porslin. De drabbade som bestridit detta med höghus, och det verkar vara Norrstrand de bor på, är de jag bör ta hänsyn till.

Brevet slutar i alla fall med fy fan och ett bläckskrivet E och O.

Jag har inget problem med att vi har olika åsikter. Men att få ett osignerat brev hemskickat till sin adress, det är ett påhopp. Och olustigt.

Nu tror jag mest att detta är en bitter pensionär som inte vill se någon förändring under sin livstid. Vem vet? Men hör gärna av dig, men här i tidningen, tack!

Och med ditt namn.

Gunilla Segerman Eriksson

Karlstad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.