2018-07-14 06:00

2018-07-14 06:00

Varför subventionera elcyklar

INSÄNDARE: Miljö: Var finns logiken?

Vanlig manuell cykel = ingen subvention.

Elcykel = subvention.

Elcykel har miljöfarliga batterier.

Ologiskt?

Per Swartz

 

Elcykel = subvention.

Elcykel har miljöfarliga batterier.

Ologiskt?

Per Swartz

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.