2018-07-14 06:00

2018-07-14 06:00

Sluta kommentera min vikt!

INSÄNDARE: Du vet inte orsaken

Stötte på nån idag på parkeringen vid Toys are us, som orkade kommentera min vikt.

Personen ifråga har ingen som helst aning om varför jag är överviktig – om jag till exempel lider av någon sjukdom sjukdom eller tar mediciner.

Men sluta kommentera min vikt!

Överviktig

 

Personen ifråga har ingen som helst aning om varför jag är överviktig – om jag till exempel lider av någon sjukdom sjukdom eller tar mediciner.

Men sluta kommentera min vikt!

Överviktig

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.