2018-07-10 06:00

2018-07-10 06:00

Svara "stolt undersköterska" nu!

VÄRMLAND: Till styrande i landstinget

Svara nu på Stolt undersköterskas insändare och ge samtidigt information om landstingets värdegrund.

Besviken usk

Svara nu på Stolt undersköterskas insändare och ge samtidigt information om landstingets värdegrund.

Besviken usk

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.