2018-07-09 06:00

2018-07-09 06:00

Så tänkte Anders Forsell om Skutberget

INSÄNDARE: Muminlandet

Svar till Ulf Nordentjell

Du säger att du kände Anders Forsell något. Jag kände honom mycket väl och vet hur han brann för Skutbergets utveckling och att det ska vara ett rekreationsområde där folk fritt ska ströva omkring och kunna ta del av de fina stränderna med bad och dylikt.

Tore Seger

Karlstad

Du säger att du kände Anders Forsell något. Jag kände honom mycket väl och vet hur han brann för Skutbergets utveckling och att det ska vara ett rekreationsområde där folk fritt ska ströva omkring och kunna ta del av de fina stränderna med bad och dylikt.

Tore Seger

Karlstad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.